Contactgegevens

Adres
Hof van Hoornwijck
Laan van Zuid Hoorn 33
2289 DC, Rijswijk
Contact
Telefoon: 070 395 22 44
E-mail: info@hoornwijck-kliniek.nl

Openingstijden:
maandag: 08:00 - 16:30
dinsdag: 08:00 - 16:30
woensdag: 08:00 - 16:30
donderdag: 08:00 - 16:30
vrijdag: 08:00 - 16:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Complimenten, tips of klachten

In onze tandartspraktijk doen wij er alles aan om u de beste tandheelkundige zorg te bieden. Wij horen graag als u tevreden bent of als u tips hebt om onze dienstverlening te verbeteren. Deze kunt u sturen naar officemanager@info@hoornwijck-kliniek.nl

Indien het toch voorkomt dat wij u onjuist of onzorgvuldig hebben geïnformeerd of behandeld, dan komen we graag met u in gesprek. Neem contact op met één van onze receptionistes die u graag te woord staan en dit met uw behandelaar zullen opnemen. De praktijk is bereikbaar op telefoonnummer 070 395 22 44. 
Mocht u er met de behandelaar of de receptioniste niet uitkomen, vragen wij u om een e-mail te sturen naar officemanager@info@hoornwijck-kliniek.nl

Mocht u meer informatie willen over tandheelkundige behandelingen of bijvoorbeeld tarieven en dit niet voldoende op onze website kunnen vinden, dan verwijzen wij u graag naar een externe website, genaamd www.allesoverhetgebit.nl. Deze is door onze beroepsorganisatie voorzien van informatie.

Indien we gezamenlijk helaas niet tot een voor u bevredigende oplossing kunnen komen, dan kunt u ook terecht bij de KNMT klachtenregeling waar onze tandartsen zijn aangesloten. Deze regeling voldoet aan de eisen die we Wet Kwaliteitsrecht Clienten Zorgsector aan iedere zorgaanbieder stelt. 
Klik hier voor een link naar de website van de KNMT.